Våra Tjänster

Vi erbjuder spetskompetens för att utveckla era digitala tjänster till att bli de mest moderna på marknaden. Anlita en konsult eller ett helt team.

Integration

Vi inventerar och kartlägger tekniska behov och designar konceptuell teknik inom integrationsutveckling. Enkelt sagt löser vi komplexa problem och får ditt affärsystem att prata med andra centrala system.

SAP

Vi har några av de främsta tekniska experterna inom SAP med lång erfarenhet av att utveckla och anpassa detta affärssystem så att det uppfyller er verksamhets behov. Vår kärnkompetens inom SAP och dess ekosystem innefattar: Arkitektur, ABAP, PI, Fiori, Neptune samt UX/UI-kompetens.

Service Design

Hur ser era kunders digitala behov ut i framtiden? Vilken service och vad för tjänster förväntar sig just er kund att ni ska kunna erbjuda inom en snar framtid? Säkerställ att ert varumärke positionerar er som de främsta inom innovativa digitala upplevelser genom att anlita en service designer.

Utveckling

Vi utvecklar och projektleder agila avancerade digitala tjänster för framtiden. Vi erbjuder utvecklare och arkitekter inom: Java, .NET, Node och de modernaste Javascript-ramverken.

Branding & digital strategi

Allt hänger ihop. Ett affärssystem, digital tjänst eller applikation ska vara attraktiv att använda och kommunicera ert varumärkes ledord in i minsta detalj. Branding är att syntetisera vad ni vill kommunicera och paketera det i en upplevelse. Det genomsyrar koncept och tonalitet in i minsta knapp. Med en väl genomtänkt digital strategi leder ni er kund genom ert varumärkes upplevelse.

UX & UI

Med gedigen research, prototyper och tester utreder vi användarens behov och beteende-mönster. Att skapa rätt produkter och tjänster som löser användarens problem ökar inte bara kundnöjdheten utan även lönsamheten. Med attraktiv modern design överträffar vi användarens behov och skapar produkter hen vill använda.