Be different
Be brave

Lediga tjänster

Alla kompetenser under ett tak

Vi startade Garrison med den tydliga visionen att kunna göra en skillnad för våra kunder. En skillnad vad gäller såväl IT-lösningar och användarvänlighet som affär. Vi är, lite slarvigt uttryckt, konsulter inom IT, men med den skillnaden att vi har alla kompetenser under ett tak - ett full service-erbjudande där t ex strategier för teknisk arkitektur och UX är lika viktiga. Och utförs med samma omsorg.

Be different - be brave

Vår kultur bygger på grundstenen att få vara annorlunda, att det bidrar till helheten när vi angriper ett projekt. Vi tror att det bygger ett bra bolag och att våra kunder i slutändan tjänar på det. Och just det, vi gillar att brygga öl! Kom förbi vårt kontor och kika på vår brygg-anläggning.


Lediga tjänster

SAP Developer

Göteborg & Stockholm

Vi söker nu utvecklare som jobbat ett par år med teknik inom SAP-plattformen. Våra fokusområden är allt från ABAP och PI till Fiori och plattformar som Neptune. Vi ser gärna att du är nyfiken på att bredda dig genom att lära dig nya tekniker och verktyg - att lära av varandra och ha roligt på vägen är centralt och naturligt för oss på Garrison!

Ansök

UX/UI Designer

Stockholm

Vi söker dig som är lika intresserad av hur det ser ut som hur det fungera.

Du är van att ta det hela vägen. Från insamlandet och prioriteringen av användarnas behov, till wireframes vidare till skapandet av användarvänlig gränssnittsdesign. Allt i linje med kundens affär och varumärke.

Du är positiv, ödmjuk och driven.

Ansök

Front-End Developer

Göteborg & Stockholm

Vi söker efter frontend-utvecklare som brinner för att bygga fantastiska användarupplevelser som en del av våra kunders ofta tvärfunktionella team.

Du driver det du jobbar med vidare med ditt engagemang. Men du är också ödmjuk, lyhörd och lösnings-orienterad.

Vi ser att du har goda kunskaper i HTML, CSS och Javascript, men också Vue/React. Vi värdesätter också kunskap om tillgänglighet, prestanda och browser-kompatibilitet.

Ansök